Back to All Events

Best of Beta - ALT OPTAGET

Vores tid på Vesterbro Torv lakker mod enden. Efter små 10 gode år ... er vi lykkelige over, at vi pr. 1. januar 2018 flytter ind i en enestående ny ramme Sonnesgade 11 under vores gamle venner arkitekterne Rasmus, Søren & Co hos Sleth.

"Best of Beta" er det sidste Dining Club arrangement på 3. sal på Vesterbro. Bo og Mads´ egne favoritter er et destillat fra de talrige middage, vi har afviklet. Forvent saftig reminiscens og underholdende kulinarisk lokalhistorie

Eksempel Spicy Tuna Tartare og "Moroccan Fallow Deer".

8 serveringer, enkelte serveret 2 og 2 samt matchende vine.

Kr. 1000.

Vi håber at se jer.

For bordreservation sms/ring på 2612 9501 eller mail på mads@betabeta.dk.

Når du modtager bekræftelse har du bordreservation.

 

 

Earlier Event: June 21
Singapore Spring ALT OPTAGET!