thwerthwrthwrthwrthrwthrh

Beta Private Dining

Beta kan skræddersy en begivenhed, der passer perfekt til lejligheden. Vi blander det eksklusive, det overraskende, det nye, det involverende og det diskrete.

Vi beder altid vores gæster om at være med, og vi mener det bogstaveligt: Du og dine gæster er i centrum og agerer direkte i arrangementet med den legende tilgang, vi har til måltidet.

Vi arrangerer ikke to éns måltider, da gæster er forskellige. Ring og hør nærmere for mulighederne er mange. Men vi insisterer på at ramme det rigtige for jer - og os.

Det handler om oplevelse. Oplevelsen er noget unikt, der udspiller sig lige nu. Oplevelsen af det forførende i inspirerende omgivelser. Det handler om at tage noget lige foran dig og få det til at smage ikke bare godt, men fantastisk.

Unik reception? Bestyrelsesmøde i andre rammer eller involverende medarbejderarrangement? Ekslusivt kundearrangement - eller privat mærkedag? Er du på udkig efter en oplevelse for et særligt selskab, så drøfter vi dine ønsker og forventninger. Det uventede og fremmede blandet med følelsen af at være velkomne? Beta Private Dining udgør din egen restaurant for en aften.